Dječji krevetić je centar dječje sobice

Krevetić je središnja stvar dječje sobe. Dječji krevetić je stvar na koju svaki roditelj treba obratiti posebnu pozornost.

Doista, prvi put beba osjeća izgubljeno u velikom krevetu s rešetkama, te da da bi ga umirili trebate osigurati uži krevet.

Koju god posteljinu odabrali, ne zaboravite da je kvaliteta madraca ključna za poticanje bebinog odmora i dobrog razvoja. Na kraju, važno je zapamtiti da trebate ograničiti broj plišanih životinja u krevetu i ukloniti deku, jastuk kako bi se izbjegao rizik od gušenja.

Konačno, za namještaj izbjegavajte lijepljene drvene materijale. Ako to nije moguće, pokušajte ih u ovom slučaju kupiti unaprijed. Hlapljivi organski spojevi će tako imati vremena izići prije nego što beba stigne. Zato nemojte zaboravite prozračiti sobu.

Savjet je da prvo sredite boju sobe pa tek onda krenete u kupnju dječjeg krevetića.

Odabir boje dječje sobe važan je korak. Ružičasta za djevojčice i plava za dječake? Zašto ne, ali danas su vam dostupne mnoge mogućnosti. Izađite malo iz kutije i gledajte van okvira.

Izbor će ovisiti o vašem ukusu, ali i o veličini prostorije i njezinoj svjetlini. Za malu spavaću sobu birajte bijele i svijetle boje. Ako je, naprotiv, prostrana, onda je sve moguće. Odabir boje prostorije omogućit će vam odabir svih dekorativnih elemenata.

Bijela ima prednost jer je neutralna. Svijetla i čista, savršeno se slaže s drvenim namještajem, idealna za male prostore. Bijela stoga kombinira prednosti jer je pogodna i za djevojčice i za dječake, vrlo praktična kada ne želite znati spol djeteta.

Ako ne želite kombinirati bijelu boju s drugom bojom jarkih boja, uvijek možete razbiti monotoniju ukrasnim dodacima kao što su okviri ili zavjese u boji. Također se možete odlučiti za ne uobičajene jastuke.

Vjerojatno najbolja opcija je kupnja kompletnog već unaprijed dizajnom i bojama definiranog kompleta dječjih sobica.

Ovaj unos je objavljen u Blog dana autor .